(4 személy részére) (4 porţii)
60 dkg csirkemel 60 dkg piept de pui
10 dkg hagyma 10 dkg ceapă
10 dkg hagyma 10 dkg ceapă
4 gerezd fokhagyma 4 căţei de usturoi
10 dkg érett paprika 10 dkg ardei
20 dkg paradicsom 20 dkg roşii
0,5 dl olaj 0,5 dl ulei
10 dkg olajbogyó 10 dkg măsline
5 dkg pesto szósz 5 dkg sos pesto
2 dkg s ó 2 dkg sare
0,2 dkg bors 0,2 dkg piper
1 A csirkemellet hoszabbcsíkokra vágjuk, 1 Carnea de pui se taie în fîşii mai
és egy olajozott serpenyőben mindkét lungi, şi într-o tigaie unsă
oldalán kissé megpirítjuk. cu ulei prăjim pe ambele părţii
2 hozzátesszük az apróra vágott hagymát, 2 Se pune ceapa curăţată şi tăiată
a megtört fokhagymát és a hosszukás mărunt ,usturoiul pisat şi ardeiul
szeletekre vágott paprikát. 5-10 percig tăiat în fîşii lungi. Prăjim cc 5-10
sütjük, majd hozzáadjuk az apróra vágott minute şi adaugăm roşile tăiate
paradicsomot 2 kanál pesto szószt és mărunt, 2 linguri de sos pesto
kimagozott olajbogyót is. şi măslinele din care am
scos sămburii.
3 Hagyjuk jól megsülni, de kevergessük 3 Lăsăm să se prăjească bine,
közben, nehogy odaégjen între timp mai amestecăm să nu o
ardem.
4 Olajbogyóval, paprika-szeletekkel és 4 Servim cu cartofi şi decorăm
bazsalikom- levéllel díszítjük, cu măsline , felii de ardei
burgonyával tálaljuk şi cu frunze de busuioc
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu